Waarom boeken bij mijn reisbureau Travelshop@ReisburoApollo ?

 • Groot assortiment: vakanties van alle grote maar ook van kleinere specialistische reisorganisaties en eigen samengestelde reizen.

 • Begeleiding tijdens het gehele traject (voor, tijdens en na de reis).

 • Een persoonlijk contact als aanspreekpunt waar je op kan terugvallen.

 • Helpt je bij eventuele problemen.

 • Zelfde prijs als direct/rechtstreeks boeken op internet.

 • Door de ervaring en expertise een reisadvies geven op basis van jouw wensen.

 • Online zoeken en via Travelshop@ReisburoApollo boeken is een ideale combinatie van actueel aanbod en persoonlijk advies/contact.

 • Geen stress of je (belangrijke) dingen vergeet.

 • Inzicht en adviezen uit eigen ervaring. Ik heb veel plekken zelf gezien en ervaren.

 • Ik heb vele contacten in de reiswereld die weleens handig kunnen zijn.

 • Geen risico’s, die je wel kan ervaren wanneer je online via verschillende websites je vakantie samenstelt.

 • De vakanties op mijn websites bieden een financiële garantie via de SGR of gelijkwaardig. Als je direct online boekt, betaal je aan de reisorganisatie of direct aan de accommodatie en deze handelen de boeking dan voor je af. Vele reisorganisaties zijn echter ook aangesloten bij ANVR of VvKR.

 • Naast de ANVR is de VvKR een overkoepelende organisatie. De leden hiervan bieden eveneens garantie op hun pakketreizen.

 • Als je via mijn reisbureau Travelshop@ReisburoApollo boekt, valt dit onder de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden die de ANVR-reisondernemingen hanteren en zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld bij het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke bepalingen wordt geconfronteerd. Alleen betrouwbare bedrijven die een verklaring van goed gedrag kunnen overleggen, mogen lid worden van de ANVR. ANVR-reisondernemingen zijn bovendien aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) of gelijkwaardig. Dat biedt je financiële zekerheid. Alle ANVR-touroperators zijn eveneens aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen


Reisburo Apollo is lid van ANVR, SGR, SGRZ en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.  

Travelshop is franchisenemer bij Reisburo Apollo. Alle boekingen die je via het reisbureau van Travelshop maakt, worden ondergebracht bij Reisburo Apollo, lid van ANVR en SGR. Je boekt bij en betaalt aan Reisburo Apollo : veilig en vertrouwd!

De werkwijze met betrekking tot het uitzoeken van een vakantie, het maken van de offerte(s) en boekingen die via het reisbureau Travelshop@ReisburoApollo plaatsvinden:

 • Indien ik van jou de opdracht krijg om een vakantie te gaan uitzoeken of mee te kijken, zal ik zo spoedig mogelijk een offerte met meerdere voorstellen maken. Hoe lang ik er mee bezig ben, hangt natuurlijk af van de moeilijkheidsgraad van de gewenste vakantie en beschikbaarheid van accommodaties/vluchten etc. Ik reken voor het uitzoeken van de vakantie en opstellen van een offerte
  € 17,50 per uur met een maximum van € 52,50. (inclusief BTW) ook als ik er bijvoorbeeld 6 uur mee bezig ben is er een maximum van € 52,50. Ga ik iets voor je uitzoeken maar ik kom niet tot een offerte, dan bereken ik natuurlijk niets.
  Deze offerte kosten vervallen direct wanneer je een reis boekt uit de offerte(s) OF dat je iets anders boekt via mijn reisbureau OF zelfs via mijn websites wat (ongeveer) dezelfde reisduur heeft als de vakantie(s) in de uitgebrachte offerte(s). Maak je geen gebruik van de offerte(s) en boek je ook niets anders via Travelbert@ReisburoApollo of de websites, dan ben ik genoodzaakt de factuur te sturen voor de uren van het uitzoeken en maken van de offerte(s) tot maximaal € 52,50. Voordat ik aan de slag ga, zal ik deze werkwijze voorleggen en vragen of je er mee akkoord kunt gaan. 
 • Maar...dan heb ik hier nog iets leuks: zoek je helemaal zelf een reis uit en laat je deze via Travelshop@ReisburoApollo verzorgen, dan kom je automatisch in aanmerking voor de kortingscode ZELF25. Op de factuur (altijd zelfde prijs als dat je het online zou boeken) trek ik dan € 25,00 "zelf uitgezocht" korting af. Van toepassing bij een minimum reissom van € 1200,00.
  Dit is overigens niet van toepassing voor boekingen van TUI, bij deze boekingen ontvang je dan als boeking cadeautje een cadeaubon naar keuze van € 25,00 (bijvoorbeeld Bol.com of VVV cadeaubon) Deze kortingscode is ook niet van toepassing op vakanties van Corendon en ook niet bij online boekingen via mijn websites. (dus alleen bij persoonlijke boekingen via mijn reisbureau)
 • Travelshop@ReisburoApollo stelt onder eigen naam geen reizen samen en is dus in de zin van de wet geen reisorganisator. Uiteraard stel ik wel reizen samen maar dan altijd in samenwerking met een specialistische reisorganisatie die ook eindverantwoordelijk is voor de uitvoering van je vakantie en optreed als reisorganisatie. 

 

Verschil moet er zijn!

Ook met het ANVR keurmerk is de reis echt niet altijd perfect!
Dat klopt. Op reis kan er van alles mis gaan. Juist dan is het echter belangrijk bij een ANVR bedrijf te hebben geboekt want ANVR bedrijven: 
- zijn goed verzekerd
- zijn aangesloten bij Geschillencommissie
- hebben voorwaarden samen opgesteld met Consumentenbond
- geven garanties bij faillissement
- zijn aangesloten bij het Calamiteitenfonds

              (klik op onderstaand certificaat voor vergroting)                                (klik op onderstaande cover voor ANVR brochure 2023)